Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Iarna nu se dă dusă de pe pârtiile din Sinaia. ”Este distracție și este respect peste tot”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Iarna nu se dă dusă de pe pârtiile de mare altitudine. Turiștii care au urcat la Cota 2000, în Sinaia, s-au trezit într-un peisaj hibernal, din care nu au lipsit fulgii de zăpadă, vântul, frigul și ceața.

 

Totul în ciuda temperaturilor ridicate de la poalele muntelui. La Cota 2000, în Sinaia, pare iarnă în toată regula.

Turiștii care au ajuns ieri acolo au dat peste pârtii acoperite de un strat generos de zăpadă. Dar au fost întâmpinați și de ninsoare și vânt puternic.

Schioare: "Cu adevărat iarnă, acum câteva ore soare, acuma ninsoare. Am trecut de la o extremă la alta, foarte fain, pârtie mișto, nu e foarte aglomerată. Tot ce vrem. Nu ne îmbrâncim unii cu alții”.

Schior: "E prima zi când vin aici, mă simt super bine că a început să ningă, mai devreme a fost destul de cald. Lume multă? Acceptabil, cât să nu fie aglomerat".

Citește și
Pârtia Cocoş, în care s-au investit 5,5 milioane de euro, aproape că s-a rupt în două
Pârtia Cocoş, în care s-au investit 5,5 milioane de euro, aproape că s-a rupt în două

Schior: "Eu sunt foarte începător, dar am avut parte și de ceva instructor aicea au avut grijă de mine. Ce urmează? O baie fierbinte cu sare, că nu mai pot. Este distracție și este respect peste tot”.

 

Numeroase forțe de ordine în stațiuni

 

Unii dintre schiori și-au adaptat echipamentul vremurilor pe care le trăim.

Schior cu masca pe toată fața: "E specială pentru COVID. Să nu se lipească ceva de noi. Mult mai liber, e o zi superbă. Super, super”.

Și chiar dacă soarele nu i-a răsfățat, au fost turiști care s-au așezat comod pe șezlong și au savurat o băutură caldă. Alții au pus la rece licorile - direct în omăt.

Turistă: "Profităm și noi de timpul ăsta, cu toate că este furtună și bate și zăpada foarte tare. Profităm de timpul ăsta aici pe pârtie”.

Cei care au vrut să se bucure de aerul de munte fără a purta mască de protecție au fost atenționați de jandarmi.

În weekend, în stațiunile din Prahova au fost mobilizate numeroase forțe de ordine, pentru a-i determina pe turiști să respecte regulile sanitare.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult