Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un luptător canadian şi-a pierdut un deget în timpul unui lupte. Organizatorii au făcut un anunț pentru găsirea acestuia

Luptătorul canadian de arte marţiale mixte (MMA) Khetag Pliev şi-a retezat degetul într-o luptă cu Devin Goodale, desfăşurată joi noaptea la Philadelphia în cadrul Cage Fury Fighting Championship.

Pliev, fost component al lotului rus de lupte libere la JO 2012 înainte de a trece la MMA, i-a povestit promotorului Rob Haydak că degetul i-a fost dislocat în prima repriză a meciului de la categoria mijlocie, înainte de a fi detaşat complet în repriza secundă.

Canalul american ESPN a relatat că a existat un anunţ făcut la arenă pentru căutarea degetului, înainte de a fi găsit.

Goodale a fost declarat învingător prin KO tehnic în repriza a doua.

Pliev, căruia degetul i-a fost reimplantat în urma unei operaţii chirurgicale de reconstrucţie, a povestit că după repriza a doua nu mai avea degetul, care s-a detaşat, şi putea vedea osul: ''Am vrut să continui lupta, pentru că simţeam că pot continua. Dar doctorul a văzut şi a încheiat lupta''.

Citește și
Condamnat la închisoare în România a devenit luptător în UK
Condamnat pentru un atac cu toporul în România, a devenit luptător MMA în Marea Britanie

Goodale a declarat că nu îşi aminteşte cum i-a dislocat degetul lui Pliev şi că va trebui să urmărească înregistrarea video a luptei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult