Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Soțul Serenei Williams, ironic cu Simona Halep după ce a fost depistată pozitiv: ”Ce purtați de Halloween anul acesta?”

Alexis Ohanian, soțul Serenei Williams, a reacționat ironic la știrea că Simona Halep a fost depistată pozitiv, comparând-o cu Maria Sharapova, o altă mare jucătoare care a picat testul antidoping.  

Omul de afaceri Alexis Ohanian a repostat vineri noaptea un tweet de-al său din 2019, când a purtat un tricou cu un mesaj împotriva drogurilor la un meci pe care soția sa, Serena Williams, îl susținea la US Open cu marea sa rivală Maria Sharapova, depistată și ea pozitiv la un test antidoping, în 2016.

Ohanian avea atunci pe tricou logo-ul campaniei antidrog DARE (Drug Abuse Resistance Education), mesaj pe care soțul Serenei Williams a considerat să-l reia imediat după aflarea știrii cu Simona Halep.

 

 

Citește și
Serena Williams - 1
Serena Williams, în lacrimi după ultimul meci al carierei. A fost eliminată în turul al treilea, la US Open. GALERIE FOTO

”Ce purtați cu toții de Halloween anul acesta???”, a scris Alexis Ohanian la repostarea cu tricoul, completată ulterior cu o paranteză pe care a considerat-o, de asemenea, ironică: ”E un look care, aparent, nu se demodează niciodată”.

Maria Sharapova a fost depistată pozitiv în 2016 cu Meldonium și suspendată 15 luni din circuitul WTA. Simona Halep a fost depistată pozitiv cu Roxadustat la US Open, turneu la care a fost eliminată încă din primul tur și suspendată acum temporar.  

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult