Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Serena, după victoria clară a Simonei: "În faţa unei jucătoare atât de uluitoare, îţi scoţi pălăria"

Serena Williams a făcut prima declaraţie după ce a fost învinsă de Simona halep în finala de la Wimbledon

Simona Halep "a jucat ca şi cum şi-ar fi ieşit din minţi", a declarat Serena Williams pentru BBC. În faţa unei jucătoare atât de uluitoare, îţi scoţi pălăria şi spui Bravo. Trebuie să continui să lupt"

 Williams câştigase nouă din precedentele zece partide directe şi era la a doua finală consecutivă la Wimbledon.

''Am fost un pic ca o căprioară prinsă de farurile unei maşini", a mai spus ea.  

Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon, sâmbătă, după ce a învins-o pe americanca Serena Williams în finală cu 6-2, 6-2.

Halep a obţinut al doilea său titlu de Mare Şlem din carieră după unul dintre cele mai bune meciuri din carieră, după o victorie în doar 55 de minute în faţa fostului lider mondial.

Citește și
Simona Halep cu trofeul de la Wimbledon 2019
Simona Halep, prima campioană a României la Wimbledon. Victorie istorică, în mai puţin de o oră

Simona Halep (27 ani), numărul şapte mondial, a pierdut un singur set în drumul către al doilea titlu de Grand Slam, în faţa Mihaelei Buzărnescu, în turul al doilea, primul său titlu de Mare Şlem fiind câştigat în 2018, la Roland Garros.

Halep, care jucat a cincea finală de Grand Slam, după trei la Roland Garros şi una la Australian Open, s-a impus în faţa uneia dintre cele mai bune jucătoare din istoria tenisului, Serena având şapte titluri la Wimbledon (2002, 2003, 2009, 2010, 2012, 2015, 2016) şi 23 de Mare Şlem în carieră. Williams a jucat anul trecut finala la All England Club şi la US Open.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult