Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Paul Pogba, mijlocașul lui Juventus, a dezvăluit că este ținta unei bande organizate. Jucătorul, amenințat de propriul frate

Celebrul fotbalist francez Paul Pogba, mijlocașul lui Juventus Torino, a afirmat că a devenit ținta unor șantaje și amenințări din partea unei bande organizate.

Internaționalul francez a emis, duminică, o declarație prin intermediul avocaților săi, în care spune că problema a fost raportată autorităților. În urma acestei declarații, poliția din Franța a deschis o anchetă, anunță BBC.

Anterior, Mathias, fratele lui Paul Pogba, a postat pe internet videoclipuri în care promitea să publice "mari dezvăluiri" despre jucător. Mathias Pogba a spus că informațiile vor fi probabil "explozive", fără a da alte detalii.

"Acestea se adaugă amenințărilor și tentativelor de șantaj ale unei bande organizate împotriva lui Paul Pogba. Organismele competente din Italia și Franța au fost informate în urmă cu o lună și nu vor exista alte comentarii în legătură cu ancheta în curs de desfășurare", se arată în declarație.

Dezvăluirile ar implica și agentul lui Paul Pogba

În videoclipurile sale, Matthias Pogba a declarat că "întreaga lume, precum și fanii fratelui meu, dar mai ales echipa franceză și Juventus, coechipierii fratelui meu și sponsorii săi merită să știe anumite lucruri".

Citește și
Pogba
Un nou ”caz Ronaldo” la EURO 2020. Ce a făcut Paul Pogba cu o sticlă de bere în timpul conferinței de presă

El a precizat că dezvăluirile ar implica și agentul lui Pogba, Rafaela Pimenta.

Câștigător al Cupei Mondiale cu Franța în 2018, Pogba s-a transferat la Juventus în această vară, liber de contract, după ce a plecat de la Manchester United.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult