Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mesajul lui Darren Cahill după ce Simona Halep a fost suspendată patru ani: "Sprijinul meu față de ea e neclintit"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Simona Halep, 31 de ani, a primit o suspendare de patru ani în cazul de dopaj. Cu toate acestea, australianul Darren Cahill, fostul antrenor al dublei câștigătoare de Grand Slam, continuă să fie alături de sportiva noastră.

"Cei care mă cunosc știu deja părerea mea despre acest caz. Sprijinul meu față de Simona este neclintit. Rămâi puternică, Simo. Acest caz, oricum, avea să ajungă la TAS", a scris, pe platforma X, fostă Twitter, Darren Cahill.

Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis (ITIA) a anunțat, marți, că Simona Halep a fost suspendată patru ani, după ce a fost depistată pozitiv la ediția din 2022 a turneului US Open.

Hotărârea a fost luată de un tribunal independent de la Londra.

La scurt timp după ce a primit această veste, sportiva noastră a anunțat că va contesta decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Citește și
ilie nastase
Ilie Năstase, despre suspendarea Simonei Halep: „Dacă era o jucătoare din America, în primul rând că nu se auzea nimic”

"Sunt șocată și extrem de dezamăgită de decizia acestui tribunal. Intenționez să apelez această decizie la Tribunalul de Arbitraj Sportiv din Elveția", a sșpus, printre altele Simona Halep.

Patrick Mouratoglou, antrenorul pe care Simona Halep îl avea în momentul în care a fost depistată pozitiv cu roxadustat, dar și Ilie Năstase sau jurnalistul Cristian Tudor Popescu au reacționat imediat după ce ITIA a anunțat că jucătoarea din Constanța va fi nevoită să stea departe de tenis timp de patru ani. Vezi în video-ul de mai sus ce au spus aceștia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult