Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un nou ajutor pentru fetița din Vaslui. Casa familiei va fi renovată din donații. Cum puteți ajuta

Tot mai mulți oameni îi sar în ajutor Roxanei, copila din Vaslui care avea o dorință de o simplitate dureroasă: să mănânce piure cu carne.

Povestea ei a fost văzută de milioane de români, atât la televizor cât și în mediul online, iar multi dintre aceștia i-au sărit imediat în ajutor.

Pe lângă voluntarii care le-au dus mâncare, ieșeanul Bogdan Tănasă, fondatorul proiectului ”Casa Share”, s-a oferit să repare casa familiei.

”Roxana vrea să devină doctoriță. Dar NU a mai mâncat un piure cu carne sau un biscuite de mult timp!! Eu am fost la familie și situația este gravă, plouă prin acoperiș, iar casa pică peste ei, au cinci copii: Mihaela are 14 ani, Gabriel 16 ani, Roxana 9 ani, Marian 8 ani, Isabela 2 ani.

Tatăl este căzut la pat și este sub tratament medical, mama are grijă de copii și toți copiii merg la școală cu excepția băiatului cel mare, care muncește cu ziua prin sat să-și poată ajuta familia. O să le renovăm noi casa”, a relatat Bogdan Tănasă pe contul său de Facebook.

Citește și
familie vaslui
Roxana și frații ei au mâncat friptură după multă vreme. Donațiile primite de familie

Totodată, acesta a cerut ajutorul oamenilor care pot să doneze pentru Roxana și familia ei.

O puteți susține pe Roxana și familia ei cu un Sms la 8844 cu mesajul: CASA

Sau puteți folosi următoarele date de contact.

Tanasa Bogdan, Banca Raiffeisen, Iasi, Romania, cod postal 700049:

Cont IBAN in Lei: RO37 RZBR 0000 0600 0633 4312 Cont Iban in EURO: RO29 RZBR 0000 0600 0357 8104 Cod Swift: RZBR, COD Bic: ROBU la ambele conturi ! PayPal: bogdantanasa75@yahoo.com Numar de telefon: 0040757451919

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult