Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un incendiu a lăsat pe drumuri o familie amărâtă, cu 3 copii, în Iași. Orice ajutor contează pentru ei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Dramă într-o familie cu trei copii din județul Iași. Casa le-a fost distrusă de un incendiu, iar bieții oameni stau acum temporar la o vecină. Le cer ajutorul semenilor să își construiască măcar o cameră în care să se poată muta.  

Mama și copilul: ”Lasă că rezolvăm, ne facem și noi căsuță, nu mai plânge, gata. Ne întoarcem înapoi acasă, gata, promit eu".

Eugenia lucra în grădină când și-a văzut de la distanță casa cuprinsă de flăcări. A alergat într-un suflet înăuntru, pentru că acolo dormea unul din copiii ei, cu dizabilități.

Eugenia Lucianu, mamă: "Nu aveam cum să-l scot decât prin forță, nu aveam cum. Sunt ai mei, nu puteam să-i las".

Pompierii au intervenit cu patru autospeciale și s-au luptat ore în șir cu focul, extins și la o casă învecinată. Însă locuința familiei a fost distrusă complet.

Citește și
romani
Românii plecați peste hotare au petrecut Paștele împreună. Și-au alinat dorul de familie cu mâncăruri tradiționale

”Eugenia Lucianu: Mobila, televizoare, mașină de spălat frigider, tot. Nu mai am nimic, absolut nimic. Aici la bucătărie am intrat și eu cu sapa să mai caut ce-a mai rămas. Aici sunt cărțile alea ce trebuia să facă temele, acolo le aveam. Reporter: Munca de-o viață distrusă. Eugenia Lucianu: De 10 ani, mai mult sau mai puțin. Tot făcut pe bucăți, am muncit 10 ani, am făcut câte o bucată, câte o bucată, să avem casa noastră. Și acum stăm prin străini".

Femeia este asistent personal pentru doi dintre copiii ei, cu dizabilități, iar soțul nu poate munci din cauza unui AVC

Femeia este asistent personal pentru doi dintre copiii ei cu dizabilități și de acolo provine singurul venit adus în familie.

Soțul ei a suferit un AVC recent și nu mai poate munci. Întreaga familie locuiește temporar la o vecină, dar bieții oameni sunt cu gândul în fiecare zi la casa lor pierdută.

Ștefan Lucianu: "Vreau să vă spun ceva: orice ajutor e binevenit. Să ne mutăm înapoi în căsuța noastră".

Cei care vor să îi ajute pe cei doi părinți să își refacă locuința pot face o donație.

Contact - Adriana Tănase 0762164958

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult