Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Protestatar amendat cu 1000 de lei, după ce a scandat împotriva lui Dragnea la Topoloveni

Un membru al grupării civice Rezistența TV a publicat pe Facebook procesul verbal prin care a fost amendat cu 1000 de lei pentru că a participat la un miting neautorizat împotriva Partidului Social Democrat la Topoloveni.

Bărbatul se numește Traian Paparete, iar procesul verbal de amendă a fost eliberat de Jandarmeria Argeș.

În acest act se arată că protestatarul a scandat lozinci și a afișat bannere împotriva ”președintelui Camerei Deputaților”, adică împotriva lui Liviu Dragnea.

”A fost surprins de organele de jandarmerie pe strada Calea București în fața Casei de Cultură din Topoloveni în timp ce participa la desfășurarea unei adunări publice nedeclarate și împotriva evenimentului organizat cu ocazia venirii președintelui Camerei Deputaților, scandând lozinci și afișând bannere”, se arată în procesul verbal al Jandarmeriei Argeș.

Citește și
Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu
PSD își anunță candidatul la prezidențiale chiar în seara alegerilor europarlamentare
Parchetul Militar a deschis o anchetă în legătură cu intervenţia jandarmilor faţă de protestatarii de la Topoloveni

Luni, Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti a a anunțat că s-a autosesizat şi a deschis un dosar penal in rem în legătură cu intervenţia jandarmilor asupra persoanelor care au protestat împotriva PSD la Topoloveni.

Dosarul vizează săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, purtare abuzivă şi lipsire de libertate.

Vineri, zece persoane care protestau, la Topoloveni, în timpul unei vizite a liderului PSD, Liviu Dragnea, au fost ridicate de jandarmi şi duse la secţia de poliţie.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, că este revoltător ca în anul 2019 oameni care sunt nemulţumiţi de un politician să fie luaţi de jandarmi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult