Protestatarii care îl aşteptau pe Dragnea la Topoloveni au fost ridicaţi de jandarmi. VIDEO

Ultima actualizare: 17-05-2019 12:53
protestatari Topoloveni
Pro TV

Câțiva protestatari care manifestau vineri în fața Casei de Cultură din Topoloveni, județul Argeș, în timpul unei vizite electorale a lui Liviu Dragnea, au fost băgați în dubă de jandarmi.

Potrivit știridepitești.ro, protestatarii aveau bannere cu mesaje anti-PSD, motiv pentru care au fost duși la Poliție.

"Zece persoane care afişau bannere au fost ridicate de către forţele de ordine şi conduse la secţia Poliţiei Topoloveni pe motiv că participau la o adunare publică nedeclarată, după care au refuzat să părăsească zona la solicitarea forţelor de ordine. Au fost conduse la secţia de poliţie pentru stabilirea identităţii şi luarea măsurilor legale", a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Argeş, Ionel Flavius Tănase, potrivit Agerpres.

Potrivit News.ro, liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, la o întâlnire cu primari PSD, la Topoloveni, că românii pot să nu voteze PSD şi să se gândească foarte bine.

El a reluat discursul despre produsele „otrăvite” şi a anunţat modificarea OUG 114 săptămâna viitoare pentru a da posibilitatea primarilor ca prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii să poată lua bani să facă depozite pentru produse agroalimentare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO