Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primăria Capitalei anunță că a început asfaltarea de primăvară. Ce străzi sunt vizate

Primăria Capitalei aunță într-un comunicat de presă că începe asfaltarea ”de primăvară” a Bucureștiului, adică astuparea gropilor apărute după operațiunile de deszăpezire.

”Astfel, gropile din carosabil vor fi asfaltate provizoriu până când condițiile meteo vor permite demararea lucrărilor de refacere a carosabilului” - se arată în comunicatul PMB.

Primăria Bucureștiului mai susține că în ultimele zile au fost astupate gropile cu mixtură "la rece" în 34 de zone aflate pe artere precum: Splaiul Independenței, Splaiul Unirii, Bulevadrul Unirii, Șoseaua Kiseleff, Șoseaua Mihai Bravu, stradă Știrbei Vodă, Bulevardul Libertății, Șoseaua Sălaj, Calea Giulești și Șoseaua București- Ploiești.

”Imediat ce condițiile meteo vor permite”, vor fi efectuate alte 32 de lucrări de refacere a carobabilului în zone intens circulate din Capitală: Bulevarul Carol I, strada 11 iunie, strada Mărășești, Calea Griviței, Bulevardul Eroilor, Piața Unirii, Prelungirea Ghncea, Bulevardul Libertății, Splaiul Independenței și Strada Ziduri Moși.

”Echipele Administrației Străzilor actualizează zilnic situația deficiențelor din teren și monitorizează în permanentă modul în care se execută remedierile de către firmele cu care are încheiate contracte de întreținere și reparații” - mai afirmă administrația condusă de Gabriela Firea..

Citește și
craiova, asfaltare, masina,
Muncitorii au asfaltat în jurul unei maşini, în Craiova. ”E mai rău ca în Las Fierbinți”

De asemenea, echipele operative ale RATB acționează cu mixtură "la rece" pentru astuparea gropilor apărute pe liniile de tramvai în intersecțiile intens circulate și acolo unde situația impune reparații urgențe, urmând că, imediat ce condițiile meteo vor permite, să demareze programul de refacere a carosabilului și a zonelor adiacente liniilor de tramvai cu mixtură "la cald".

În ceea ce privește gropile apărute în jurul gurilor de canalizare, acestea vor fi reparate de deținătorii de utilități publice, respectiv Enel, ApaNova, Distragaz.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult