Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ministrul Educației, despre cursul de numerologie al profesorilor: ”O greșeală, în mod evident”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, afirmă că inspectorul școlar din Galați care a îndrumat dascălii să participe la cursuri de numerologie a făcut o greșeală pentru că ”nu are experiență în management”.

 

Cîmpeanu a declarat pentru Știrile Pro TV că, de fapt, acel inspector școlar a primit un e-mail de tip ”spam”, pe care l-a trimis directorilor de școli ”fără să se uite” și ”fără să se gândească”.

Ministrul Sorin Cîmpeanu: ”Este fără doar și poate o greșeală. Nu este nicidecum printre prioritățile sistemului de educație, Jacques Chirac la deschiderea summit-ului de la Johannesburg spunea: ”Notre maison brûle et nous regardons ailleurs”. Ne arde casa iar noi ne uităm în altă parte. A făcut fără doar și poate o greșeală. A pus priorități care nu existau, înaintea lucrurilor absolut esențiale. (...) Nu are experiență în management. Atât pot să vă spun. Dacă avea experiență în management ai fi înțeles că trebuie să triezi dintre spam-urile pe care le primești și să nu dai drumul fără să te uiți, fără să te gândești, la ceea ce transmiți către școlile românești, pentru că transmiți confuzie. N-a fost un lucru intenționat, n-a fost planificat, a greșit prioritățile, pentru că nu a avut experiență de management. De aceea vă spun, profesionalizarea managementului este un obiectiv esențial.”

Roxana Hulpe, jurnalist: Dar a fost plănuită. A trimis o adresă tuturor școlilor din județ.

Citește și
Profesori
Profesorii vor fi plătiți pentru a face ore suplimentare cu elevii care au pierdut cursuri din cauza Covid

Ministrul Sorin Cîmpeanu: ”A primit o informare pentru promovarea acestui proiect educațional, pe care a trimis-o fără să aibe experiența necesară pentru a judeca cât de importantă e acea informație către toate școlile. Este o greșeală în mod evident”.

Profesorii au fost îndemnați să participe la cursuri de numerologie

 

În vreme ce peste 3 milioane de elevi aşteaptă veşti despre revenirea la şcoală, Inspectoratul şcolar din Galaţi a îndemnat dascălii să participe la cursuri de numerologie.

Practic, dascălii, spun numerologii, ar ști cum să-şi înveţe elevii să obţină uşor succesul.

Să nu uităm, în România, peste 45.000 de copii renunţă anual să mai meargă la şcoală.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult