Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gestul făcut de 4 doamne din Bucureşti pentru cei fără adăpost. "Trebuie să-i acceptăm"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Din dorinţa de a ajuta, patru doamne din Bucureşti, şi-au propus să împartă în fiecare sâmbătă, mâncare oamenilor străzii. Aşa că, încărcate cu bunătăţi, făcute acasă, se duc în Gara de Nord unde cei nevoiaşi le aşteaptă cu nerăbdare.

Vestea s-a răspândit imediat Iar doritorii se pot alătura iniţiativei. Ideea a prins contrur la iniţiativa Laurei, într-o vineri, la cafea, în timp ce discuta cu prietena ei, Alina, despre dorinţa de a ajuta oamenii străzii. În următoarea zi au şi aplicat-o, după ce au pregătit în bucătăria proprie mâncare pentru cei nevoiaşi şi au mers la Gara de Nord.

"Mă îngrozesc câtă risipă. Decât să rămână acasă într-o cratiţă, mai bine fac mai multă şi vin şi la ei”, spune Laura. Iar cei fără adăpost ştiu că la ora 21 îi aşteaptă o porţie de mâncare caldă din partea unor oameni cu suflet. "Ne bucurăm că vin în fiecare sâmbătă că primim o mâncare caldă şi e foarte bună."

Laura şi Alina sunt ajutate şi de alte prietene. Acţiunea a fost un succes, spun ele, pentru că mâncarea s-a epuizat rapid.

Pe viitor, acestea vor să ajungă în cât mai multe zone din Bucureşti. "Cei care doresc să ni se alăture, îi aşteptăm pe pagina de facebook Be human at Bucharest. Trebuie să îi acceptăm, fac parte din cotidianul nostru."

Citește și
oamenii strazii
Gerul a alarmat autorităţile din Capitală. Poliţia a împânzit oraşul în căutarea oamenilor fără adăpost

Evenimentul se va repeta şi sâmbăta viitoare, de la ora 21, la Gară de Nord.

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult