Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum și-a recuperat banii bătrâna din Târgoviște, jefuită prin metoda ”accidentul”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doi bătrâni din Târgoviște, păcăliți prin faimoasa metodă ”accidentul”, au avut mai mult noroc! Și-au recuperat 20.000 de lei, ajunși la doi indivizi din Prahova, care mai făcuseră și alte victime.

Acum, suspecții sunt arestați preventiv pentru înșelăciune.

Cea care a picat în plasa infractorilor a fost o bătrână de 80 de ani. Soțul ei era plecat când a sunat telefonul care o anunța că fiul, stabilit la Pitești, e în mare necaz.

Elena Ropotan, păgubită: ”Țineți-vă bine, să vă dau o veste, copilul dumneavoastră este arestat! A făcut accident pe trecere de pietoni, a lovit un copil și este arestat și trebuie să plătească chletuielile de spitalizare.”

Speriată, pensionara n-a mai așteptat să îi vină soțul acasă și nici nu s-a gadit să își sune băiatul. A pus mâna pe toți banii economisiți și i-a dat unui necunoscut cu care s-a întâlnit în apropierea casei. Imediat ce s-a văzut fără cei 20.000 de lei, femeia a înțeles că fusese păcălită și a mers la poliție.

Citește și
Facebook
Părinţii sau bunicii, țintele unei înșelătorii pe Facebook

Ofițerii au pornit pe fir, au dat de urma suspecților și au recuperat imediat banii.

Elena Ropotan, pensionară păgubită: ”Mulțumesc lui Dumnezeu! Am plâns când a luat fiul meu la facultate, și am plâns azi când am luat acești bani, de care am mare nevoie! Mulțumesc la toată lumea! Bărbatul meu nici până astăzi nu a crezut că o să primim banii!”

Cei doi suspecți, din Prahova, au fost prinși la Urziceni, iar polițiștii bănuiesc că sunt vinovați de alte patru înșelăciuni similare.

După o muncă grea, de aproape două săptămâni, polițiștii din Târgoviște și cei din Ialomița au reușit să îi prindă pe cei doi suspecți. Puși în fața dovezilor, aceștia și-au recunoscut faptele, iar acum sunt arestați preventiv pentru înșelăciune.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult