Modifica setarile cookie
Toate categoriile

2 polițiști și un jandarm au făcut chetă pentru o bătrână care nu avea bani de medicamente

Doi polițiști și un jandarm din București au făcut o faptă bună după ce au găsit o femeie în vârstă la o farmacie, care nu mai avea bani de medicamente.

 

Povestea lor a fost spusă pe Facebook de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, care menționează că cei 3 bărbați au contribuit fiecare cu bani pentru a strânge suma necesară.

Apoi, cei 2 polițiști împreună cu jandarmul au condus-o pe femeia în vârstă până ”în fața ușii”.

În doar 3 ore de la postarea pe Facebook a acestei întâmplări, mesajul a adunat aproape 300 de distribuiri și circa 2000 de aprecieri.

Mesajul complet al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București:

Citește și
casca inteligenta
Polițiști dotați cu căști inteligente, care pot analiza temperatura a sute de persoane în fiecare minut

”A scris încet, de mână, declarația și a plecat spre farmacie. I s-au terminat medicamentele, dar trebuie să continue tratamentul. Abia a ajuns la farmacie și a simțit că o lasă puterile. S-a sprijinit de zid să își tragă răsuflarea. Atunci au apărut lângă ea doi polițiști și un jandarm.

În cuvinte puține le-a spus nevoia și sprijinită de oamenii în uniformă a intrat să-și cumpere tabletele necesare. Banii puțini însă nu ajungeau pentru o cutie. S-au căutat toți în buzunare și din cheta ad-hoc s-a acoperit rețeta. Și pentru că prima misiune a fost îndeplinită, au trecut la următoarea. Doamna a ajuns acasă, în siguranță, condusă până în fața ușii.

Vă mulțumim. Vă mulțumim în numele tuturor părinților și bunicilor care au nevoie de sprijin și ajutor.”  

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult