2 polițiști și un jandarm au făcut chetă pentru o bătrână care nu avea bani de medicamente

Dată publicare: 26-04-2020 15:26
Dată actualizare: 26-04-2020 15:37


politisti

Doi polițiști și un jandarm din București au făcut o faptă bună după ce au găsit o femeie în vârstă la o farmacie, care nu mai avea bani de medicamente.

 

Povestea lor a fost spusă pe Facebook de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, care menționează că cei 3 bărbați au contribuit fiecare cu bani pentru a strânge suma necesară.

Apoi, cei 2 polițiști împreună cu jandarmul au condus-o pe femeia în vârstă până ”în fața ușii”.

În doar 3 ore de la postarea pe Facebook a acestei întâmplări, mesajul a adunat aproape 300 de distribuiri și circa 2000 de aprecieri.

Mesajul complet al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București:

”A scris încet, de mână, declarația și a plecat spre farmacie. I s-au terminat medicamentele, dar trebuie să continue tratamentul. Abia a ajuns la farmacie și a simțit că o lasă puterile. S-a sprijinit de zid să își tragă răsuflarea. Atunci au apărut lângă ea doi polițiști și un jandarm.

În cuvinte puține le-a spus nevoia și sprijinită de oamenii în uniformă a intrat să-și cumpere tabletele necesare. Banii puțini însă nu ajungeau pentru o cutie. S-au căutat toți în buzunare și din cheta ad-hoc s-a acoperit rețeta. Și pentru că prima misiune a fost îndeplinită, au trecut la următoarea. Doamna a ajuns acasă, în siguranță, condusă până în fața ușii.

Vă mulțumim. Vă mulțumim în numele tuturor părinților și bunicilor care au nevoie de sprijin și ajutor.”  

 

 

 

Sursa: C.M.


VIDEO PROTVPLUS.RO