Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tăriceanu, supărat rău pe foștii săi aliați din PSD: ”Ați făcut un gest execrabil”

Fostul președinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, le-a transmis foștilor săi colegi de alianță din PSD că, marți, au făcut ”un lucru execrabil” atunci când l-au susținut pe Teodor Meleșcanu la șefia Senatului.

Tăriceanu le-a transmis acest mesaj foștilor să aliați de la guvernare miercuri dimineață, de la microfonul plenului Senatului, încercând să explice încă o dată faptul că nu a fost ”democratic” alegerea colegului său din ALDE, Teodor Meleșcanu.

”Dumneavoastră, ieri, colegii din PSD, ați făcut nu gest execrabil și ați făcut alegerea unui membru din grupul ALDE, în condițiile în care grupul ALDE a avut propria propunere, încălcând regulamentul. Decizia pe care ați aflat-o fără îndoială, la nivelul ALDE, este de a nu îngădui niciunui membru al grupului parlamentar, dacă nu are susținerea grupului și partidului, să ocupe vreo funcție publică, cum e și normal și se întâmplă și la dumneavoastră în partid și în orice partid, respectând regulile democratice.” - a spus Tăriceanu.

Marți, după ce a fost votat ca președinte al Senatului, Teodor Meleșcanu a declarat că 4 senatori de la ALDE au fost alături de el la plenul de marţi, trei votând pentru a prelua conducerea Camerei superioare iar al patrulea s-a abţinut.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult