Tăriceanu, supărat rău pe foștii săi aliați din PSD: ”Ați făcut un gest execrabil”

Ultima actualizare: 11-09-2019 11:41
calin popescu tariceanu
Pro TV

Fostul președinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, le-a transmis foștilor săi colegi de alianță din PSD că, marți, au făcut ”un lucru execrabil” atunci când l-au susținut pe Teodor Meleșcanu la șefia Senatului.

Tăriceanu le-a transmis acest mesaj foștilor să aliați de la guvernare miercuri dimineață, de la microfonul plenului Senatului, încercând să explice încă o dată faptul că nu a fost ”democratic” alegerea colegului său din ALDE, Teodor Meleșcanu.

Dumneavoastră, ieri, colegii din PSD, ați făcut nu gest execrabil și ați făcut alegerea unui membru din grupul ALDE, în condițiile în care grupul ALDE a avut propria propunere, încălcând regulamentul. Decizia pe care ați aflat-o fără îndoială, la nivelul ALDE, este de a nu îngădui niciunui membru al grupului parlamentar, dacă nu are susținerea grupului și partidului, să ocupe vreo funcție publică, cum e și normal și se întâmplă și la dumneavoastră în partid și în orice partid, respectând regulile democratice.” - a spus Tăriceanu.

Marți, după ce a fost votat ca președinte al Senatului, Teodor Meleșcanu a declarat că 4 senatori de la ALDE au fost alături de el la plenul de marţi, trei votând pentru a prelua conducerea Camerei superioare iar al patrulea s-a abţinut.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!