Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scandal între deputatul USR Bulai și ”Garcea”: ”Mugur Mihăescu era colaborator al Securității”

Scandalul dintre deputatul USR Iulian Bulai și actorul Mugur Mihăescu a continuat pe Facebook, după ce aceștia au avut un schimb jignitor de replici la un post de televiziune, duminică seara.

Totul a pornit după ce, în 1 ianuarie, Bulai, care ocupă funcția de președinte al Comisiei de Cultură din Camera Deputaților, a afirmat că programul de Revelion de la TVR, susținut, printre alții, și de Mugur Mihăescu, ”a fost un show de prost gust”, care a costat statul român 140.000 de euro.

Parlamentarul USR s-a arătat revoltat de faptul că ”TVR1 a avut de Revelion un program plin de bășcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie: mască, vaccin, pericol, protejare, distanțare socială”.

Ulterior, Iulian Bulai și Mugur Mihăiescu s-au confruntat prin telefon la o emisiune televizată, duminică seara, și, potrivit ziare.com, actorul l-ar fi jignit pe parlamentar:

Citește și
Iulian Bulai
Un deputat USR a ajuns ținta ironiilor după ce a postat pe Facebook un mesaj despre mineri

"Am să îl iau la mișto și pe asta că și el ne ia la mișto pe noi, că e într-o funcție în care ne poate lua la mișto. (...) V-au votat mai puțini oameni decât s-au uitat la Revelionul de la Antena. Vai de steaua voastră de comuniști. Du-te, bă, dispari!," a spus Mugur Mihăescu la Antena 3, conform sursei citate.

După emisiune, Bulai a postat un mesaj pe Facebook, în care a afirmat că nu avea cum să fie comunist, deoarece în 1989 avea doar 2 ani. În schimb, a precizat deputatul USR, actorul Mihăescu ar fi semnat o colaborare cu fosta Securitate.

”Am fost în seara aceasta la o dezbatere TV - pe subiectul Revelionului de la TVR. La dezbatere a participat și actorul Mugur Mihăescu (Garcea). A fost foarte trist și amuzant, în același timp. Tot ce a avut să îmi spună legat de reacția mea față de TVR este că sunt comunist și neomarxist. Mă pufnește râsul. În 1989 eu aveam doi ani. Mugur Mihăescu era, în schimb, colaborator al Securității și dădea note scrise despre relațiile colegilor lui de facultate cu cetățeni străini. Numele lui de sursă a Securității era Mihai, iar angajamentul a fost semnat pe 2 iunie 1986. Cine este oare securist și comunist? Domnule Garcea, făceați glume mai bune acum 20 de ani.” - a scris politicianul pe rețeaua de socializare. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult