Modifica setarile cookie
Toate categoriile

PSD, replică dură pentru ”Iohannis, bețe-n-roate”: ”Nu înțelege nimic!”

Partidul Social Democrat i-a dat o replică dură președintelui Klaus Iohannis, după ce, marți, șeful statului a atacat PSD pe tema bugetului de stat din 2019.

Într-un mesaj postat pe Facebook, PSD îl numește pe Iohannis ”Bețe-n roate” și susține că președintele României ”nu înțelege nimic din economie”.

Mesajul integral postat pe pagina oficială de Facebook a Partidului Social Democrat:

”IOHANNIS DOVEDEȘTE DIN NOU CĂ NU ÎNȚELEGE NIMIC DIN ECONOMIE ȘI CĂ SINGURA SA PREOCUPARE E BUGETUL SERVICIILOR SECRETE. Realitatea e că aceste servicii au irosit fonduri uriașe pentru a pune în practică protocoalele ilegale și neconstituționale.

Iar în loc să aruncăm sume enorme pe practicile nesănătoase ale serviciilor secrete, mai bine să dăm mai mulți bani pentru sănătatea copiilor din România. Este surprinzător că președintele Iohannis critică legea finanțării partidelor, pe care a promulgat-o fără să aibă nimic de obiectat...mai ales că unele suplimentări au fost propuse chiar de partidul care îl susține acum la prezidențiale. De asemenea, deși a fost primar, Iohannis nu înțelege nimic din alocările guvernului pentru comunitățile locale. Principiul esențial al noului buget este descentralizarea, respectiv transferarea unor servicii sociale de la Guvern, cu cheltuieli de 6,3 miliarde, însoțite însă de alocări suplimentare din cotele de TVA de 11,4 miliarde. Deci e cu plus, nu cu minus. Iohannis ar face bine să continue ce a făcut până acum...adică nimic și să nu mai bage bețe-n roate economiei naționale.”

Citește și
Klaus Iohannis
Reacție acidă a PSD după ce Iohannis a respins-o din nou pe Olguța Vasilescu

Acest mesaj vine la scurt timp după ce Klaus Iohannis a transmis printr-un comunicat de presă că Liviu Dragnea este un politician meschin și că ”PSD recurge la noi demersuri populiste, care riscă să vulnerabilizeze România”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!   

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult