Modifica setarile cookie
Toate categoriile

DOCUMENT: PSD a depus o moțiune de cenzură, care va fi votată marți, 5 octombrie

Partidul Social Democrat a depus, marți, o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, care va fi citită în plenul Parlamentului joi, 30 septembrie, și va fi votată marți, 5 octombrie.

Atât USR-PLUS, cât și AUR au anunțat că vor vota prima moţiune de cenzură care ajunge la vot în Parlament.

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a anunţat că moţiunea are titlul "Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor. Jos Guvernul Cîţu!"

"PSD a depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu intitulată 'Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor. Jos Guvernul Cîţu!'. Ne aşteptăm ca în cel mai scurt timp, aşa cum spune Constituţia, să fie convocate Birourile permanente reunite, vom propune un program astfel încât în cel mai scurt timp acest guvern incompetent să plece acasă. (...) Noi am depus o moţiune legală, cu 157 de semnături PSD, care îndeplineşte toate condiţiile", a spus Grindeanu, potrivit Agerpres.

El a adăugat că PSD se bazează pe faptul că USR PLUS şi AUR vor vota pentru această moţiune de cenzură.

Citește și
sigla PSD
Paul Stănescu (PSD): Depunem marţi moţiunea de cenzură, indiferent de decizia CCR

La rândul său, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că în actuala situaţie nu se mai poate crea o altă coaliţie de guvernare şi soluţia o reprezintă organizarea de alegeri anticipate.

"Noi nu credem că nu se mai poate reseta sau crea o altă coaliţie care să guverneze în continuare. Alegeri anticipate. Asta e decizia şi soluţia PSD în acest moment", a declarat Ciolacu, într-o conferinţă de presă organizată la sediul PSD, potrivit Agerpres.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult