Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Președintele Klaus Iohannis a ignorat întrebarea despre costurile deplasărilor sale în străinătate

Președintele Klaus Iohannis nu a răspuns la întrebarea unui jurnalist, miercuri, referitoare la costurile deplasărilor pe care le efectuează în străinătate în calitate oficială de șef de stat.  

Aflat în Bulgaria, într-o vizită oficială, președintele Iohannis a fost întrebat de un jurnalist dacă știe de ce nu sunt făcute publice costurile.

”Totodată, profitând de această vizită, vă rog să ne spuneți dacă dumneavoastră știți de ce costurile deplasărilor externe pe care le faceți sunt confidențiale.” - a fost întrebarea formulată în conferința de presă la care Klaus Iohannis a participat împreună cu omologul său bulgar, Rumen Radev.

Președintele României a ignorat întrebarea, preferând să vorbească despre incidentul din Marea Neagră, unde o dronă americană s-a prăbușit după ce a fost lovită de un avion al Rusiei.

La începutul lunii martie, preşedintele Klaus Iohannis a zburat în Japonia cu un avion privat, după ce a făcut o escală la Sibiu. 

Citește și
Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă
Marcel Ciolacu: Când am fost cu Nicolae Ciucă în Japonia am zburat cu o aeronavă de linie

Administraţia Prezidenţială nu a oferit informaţii despre costul zborului, dar politicienii au comentat că ar fi timpul ca România să îşi cumpere o aeronavă pe care să o folosească demnitarii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult