Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Premierul vrea o discuție la Guvern cu primarul general Nicușor Dan și primarii de sectoare: ”Probleme legate de trafic”

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, luni, la începutul ședinței de Guvern, că vrea să se vadă cu primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, pentru a discuta despre ”traficul blocat” din București.

Leful Guvernului s-a arătat nemulțumit de faptul că există, în același timp, ”lucrări majore de extindere a metroului și de reabilitare a liniilor de tramvai și a sistemului de încălzire”, care blochează traficul.

”Începerea școlii aduce însă și probleme legate de trafic în marile orașe, în mod special în Capitală. Aici avem simultan lucrări majore de extindere a metroului și de reabilitare a liniilor de tramvai și a sistemului de încălzire. Sunt multe zone din oraș unde, din cauza lucrărilor, traficul este blocat. Trebuie mai multă implicare din partea autorităților locale, dar și centrale, astfel ca bucureștenii să se poată deplasa decent prin București în aceste luni dificile.

Voi convoca în următoarele zile o întâlnire la Guvern cu primarul general Nicușor Dan, cu primarii de sectoare și miniștri implicați transporturi, energie, educație, dezvoltare și nu în ultimul rând interne. Oamenii cred că s-au săturat de polemici politice sterile, vor cu adevărat soluții și după această întâlnire vom veni rapid cu soluții.” - a anunțat Ciolacu.

CITIȚI ȘI: Bucureștiul a devenit un șantier uriaș: 1.300 de blocuri nu au apă caldă. Nicușor Dan: „Iarna aceasta o să fie mai bine”

Citește și
Accident colentina
Accident violent în București. Cinci oameni au ajuns la spital după o manevră greșită a unui șofer

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult