Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, după referendum: ”Trăiesc o amărăciune”

Președintele PSD Neamț și președinte al CJ Neamț, Ionel Arsene, s-a arătat foarte dezamăgit după referendumul pentru redefinirea familiei.

El a scris un mesaj pe Facebook în care a arătat că trăiește ”o amărăciune” după rezultatul referendumului. 

”Trăiesc o amărăciune după rezultatul de aseară a referendumului pentru redefinirea familiei. Sunt creștin, iar pentru mine votul la acest referendum avea dimensiunea unei mărturisiri, deoarece pentru un adevărat creștin nu există altă concepție asupra familiei decât aceea în care este întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Într-o Românie pe care noi toți o știam ca fiind într-o proporție covârșitoare creștină, chemarea Bisericilor Creștine nu a fost ascultată decât de o minoritate. Iar asta trebuie să ne dea tuturor de gândit...

Vreau să le mulțumesc tuturor nemțenilor care pe șase și șapte octombrie și-au rupt din timpul lor și au mers la vot! Le mulțumesc celor care au asigurat organizarea acestui referendum în cele mai bune condiții și celor care s-au preocupat să informeze românii despre importanța mizei acestui demers! Vă mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte!” -  a afirmat președintele PSD Neamț.

Citește și
Tanar care sarbatoreste rezultatul referendumului
Reacția comunității LGBT, după rezultatele referendumului: „Nu mai putem fi dați la o parte și ignorați”

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult