Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Iohannis compară evoluţia României din ultimul secol cu o ”prăjitură foarte bună”, dar cam arsă

Your browser doesn't support HTML5 video.

România ”pendulează între ceva ars și o prăjitură foarte bună”. Așa a descris președintele Klaus Iohannis evoluția țării noastre în ultimul secol, în timpul unui eveniment care a avut loc la ambasada României la Paris.

Președintele României a fost întrebat de unul dintre participanții la evenimentul dedicat contribuției românești la dezvoltarea științei și tehnicii în Anul Centenar 2018 în ce măsură poate România să convingă tinerii care au studiat în străinătate să se implice nu doar în plan academic, ci și pe plan social și politic, să devină lideri.

”Avem tot ce ne trebuie. Avem oameni educați, avem dorința societății. Ceea ce probabil mai trebuie este cum le aducem pe toate împreună. Care este unificatorul, care este catalizatorul. Este ca și cum ne-am pregăti să facem o prăjitură foarte bună și avem pe masă toate ingredientele: făină, zahăr, unt, nuci .. Ce vreți. Și ne uităm la ele și cineva ne întreabă aveți tot ce vă trebuie? Da.

Dar de acolo urmează pasul cel mai important, de a pune toate ingredientele laolaltă, în așa fel încât să iasă o prăjitură foarte bună și nu ceva ars, care este mai degrabă jenant. Noi pendulăm între ceva ars și o prăjitură foarte bună. Asta este evoluția României în ultimul secol.” - a răspuns Klaus Iohannis.

 

Citește și
liviu dragnea
Dragnea, atac dur la Iohannis: ”Președintele nostru poate fi considerat un infractor”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult