Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Deputat ex-AUR: ”Care dintre dumneavoastră, domnilor de la USR-PLUS, vreți să rămâneți gravizi primul?”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Deputatul Mihai Ioan Lasca, ales pe listele partidului Alianţa pentru Unirea Românilor, și condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, a susținut în plenul Parlamentului că USR-PLUS vrea ”sexualizarea forțată a copiilor”.

Lasca a făcut aceste declarații la dezbaterile care au avut loc pe tema moțiunii de cenzură, depusă de PSD împotriva Guvernului Cîțu.

De asemenea, fostul parlamentar AUR, care a fost exclus din acest partid, a afirmat la microfonul plenului celor două camere ale Parlamentului că ”preocuparea primară” a celor din USR-PLUS este ca bărbații să ”rămână gravizi”.

”Acest Guvern nu mai este capabil să ajute românii. Ba mai mult, partenerii de guvernare ai acestora, neo-marxiștii USR-PLUS, sunt preocupați de sexualizarea forțată a copiilor noștri și a bărbaților gravizi. Care dintre dumneavoastră, domnilor de la USR-PLUS, vreți să rămâneți gravizi primul? Asta e preocuparea voastră primară, să rămână bărbații gravizi. Atentați la tot ce ține de credință și de Dumnezeu. Guvernul Cîțu livrează doar minciuni românilor. Acest Guvern trebuie să plece, dacă nu va pleca acum, va pleca la moțiunea următoare.” - a spus deputatul Lasca.

În continuare, el a susținut că nu există o pandemie Covid-19 în lume și că acest coronavirus este, de fapt, o răceală.

Citește și
Mihai Lasca
Deputatul ex-AUR Mihai Lasca a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare

”În timpul acestui guvern s-a instaurat dictatura medicală, în care au murit aproape 30.000 de români, sub pretextul acestei false pandemii și acestei răceli coronavirus, care are o rată de vindecare de 99,77 %. Iar voi ați închis oamenii în case și i-ați obligat să se vaccineze, continuînd să mituiți oamenii cu 2 mititei cu muștar. Să vă fie rușine, Guvernul Cîțu.” - a mai declarat parlamentarul.

Recent, deputatul Ioan Mihai Lasca a fost condamnat pentru că ce l-a bătut pe partenerul fostei sale iubite, pe care l-a agresat în vara anului 2019, după ce l-a blocat în trafic.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult