Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dan Barna: Florin Cîţu trebuie să plece, a arătat că e mai rău decât Dragnea

Vicepremierul Dan Barna a declarat, miercuri seară, că premierul Florin Cîţu nu poate conduce un Guvern, motiv pentru care ar trebui să demisioneze, acuzându-l totodată de "cinism şi rea voinţă".

"Florin Cîţu a arătat în această seară că nu poate conduce nimic. Cu atât mai puţin un Guvern. Abuzul de putere, deciziile luate noaptea ca hoţii nu sunt marca înregistrată a lui Liviu Dragnea. Iar Florin Cîţu a arătat că e mai rău decât Dragnea. Şi asta pentru că înşală cu cinism şi rea voinţă aşteptările unui electorat care a cerut altceva. Florin Cîţu trebuie să plece", a scris Barna pe Facebook, după declaraţia premierului privind revocarea ministrului Justiţiei.

Premierul Florin Cîţu a anunţat că a transmis, miercuri, preşedintelui Klaus Iohannis cererea de revocare din funcţie a ministrului Justiţiei, Stelian Ion.

„Am luat o decizie necesară. Acum câteva minute am trimis preşedintelui României cererea de revocare din funcţie a ministrului Justiţiei, domnul Stelian Ion. Nu voi accepta în Guvern miniștri care să se opună modernizării României. Stelian Ion nu a reușit să își ducă la bun sfârșit proiectele. Secția Specială nu a fost desființată nici după 8 luni”, a spus premierul.

Citește și
Florin Cîţu
Florin Cîțu: „Politica nu se poate face pe condiționări și șantaj. Nu este timp de jocuri politice”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult