Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Conflict între Dragnea și Dăncilă. Premierul afirmă că îi e frică ”doar de Dumnezeu”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că îi este frică doar de Dumnezeu şi de „măsurile împotriva românilor", după ce Liviu Dragnea a acuzat-o că a comis fraude în perioada în care ea a fost europarlamentar.

Dragnea a depus joi la Curtea de Apel Bucureşti, prin avocat, o cerere de sesizare a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene.

Îngrebată, duminică, de jurnaliști cum comentează faptul că fostul președinte al PSD o acuză ”de anumite fraude cu consiliera” pe care a avut-o când era europarlamentar, Viorica Dăncilă a spus că de fiecare dată a respectat legea.

”Bine, la 7 care sunt împotriva mea, al 8-lea parcă nici nu mai contează. Eu vă garantez că de fiecare dată am respectat legea. Nu mi-aş fi permis să fac aşa ceva, iar dacă exista o mai bună informare şi oricare dintre europarlamentari pot să confirme acest lucru, nimeni nu poate să direcţioneze banii către un angajat, pentru că aceştia sunt direct direcţionaţi de Parlamentul European. Europarlametarul nu are cum să facă acest lucru.

Există vreo 5 sau 6 firme care pot gestiona această direcţioanre a fondurilor şi întâi achită toate obligaţiile către stat şi pe urmă merge la cel care beneficiază de acest contrat de angajare cu europarlamentarul. Am toate documentele. Nu îmi este frică. Îmi este frică doar de Dumnezeu şi de măsurile împotriva românilor care vor să le ia aceşti oameni", a spus Viorica Dăncilă.

Citește și
Liviu Dragnea
Opinii contradictorii în PSD. „Eu l-aș grația pe Liviu Dragnea”

Întrebată de ce crede că Dragnea a luat mai multe măsuri împotriva ei în utlima perioadă, preşedintele PSD a replicat:

”Nu înţeleg de ce toţi şi-au ales ţintă o femeie-premier. Nu înţeleg de ce, acest lucru, dar vreau să le spun tuturor că nu am nicio problemă cu legea, nu mi-e frică de niciun control, pentru că nu am greșit niciodată din punct de vedere legal, nu am încălcat Constituţia, aşa cum o fac alţii și că voi răspunde la toate acuzațiile care mi se aduc." 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult