Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Copilul care învață să meargă pentru a sprijini lupta contra Covid-19. Ce donații a strâns până acum

Un copil în vârstă de doar șase ani a reușit să îi înduioșeze pe britanici cu încercarea sa de a strânge bani pentru cadrele medicale care luptă împotriva Covid-19, scrie The Times.

Frank Mills suferă de spina bifida, un defect congenital al coloanei vertebrale și a făcut primii săi pași acum 16 luni. Părinții au încercat să îl motiveze să meargă mai des cu ajutorul unui cadru, dar nu au avut succes.

Când l-a văzut pe Tom Moore, veteranul de 99 de ani care a făcut 100 de ture în grădina sa, Frank a cerut singur să iasă în fața casei.

Părinții i-au trasat un traseu de 10 metri, iar la fiecare doi metri au scris: ”Poți să o faci!”.

Frank parcurge cei zece metri în fiecare zi, în speranța că va aduna cât mai multe donații. În primele cinci zile, peste 8.000 de persoane au răspuns apelului său. Suma totală a trecut de 125.000 de euro.

Citește și
jack dorsey
Fondatorul Twitter Jack Dorsey donează un miliard de dolari pentru combaterea COVID-19

Frank a fost încă de la naștere un luptător. S-a născut la doar 25 de săptămâni și a petrecut aproape cinci luni la terapie intensivă.

”Atâția prieteni și vecini l-au încurajat, a fost incredibil!”, a povestit mama sa, Janet, scrie Bristol Post.

Eroul lui Frank, Tom Moore, a depășit 30 de milioane de euro adunați din donații pentru sistemul public de sănătate din Marea Britanie. Veteranul din cel de-al Doilea Război Mondial a devenit o adevărată vedetă și a înregistrat chiar și o melodie cu care a ajuns în topurile muzicale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult