Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Volodimir Zelenski, implicat într-un accident rutier, în Kiev. Detalii despre starea președintelui Ucrainei | VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mașina în care se afla președintele ucrainean Volodimir Zelenski a fost implicată, miercuri seară, într-un accident de circulație în capitala Kiev.

Potrivit lui Serhii Nykyforov, purtătorului său de cuvânt al liderului ucrainean, Volodimir Zelenski nu a fost grav rănit, informează Reuters.

Nykyforov, care nu a precizat când a avut loc accidentul, a spus că mașina lui Zelenski s-a ciocnit cu un alt vehicul.

"Președintele a fost examinat de un medic, nu au fost găsite răni grave", a spus el, adăugând că accidentul va fi investigat.

Medicii și soldații care îl însoțeau pe Zelenski i-au acordat șoferului mașinii private ajutor de urgență și l-au urcat într-o ambulanță, a spus el.

https://twitter.com/PierreDBorrelli/status/1570294254366244867

Citește și
Volodimir Zelenski
Zelenski: În fiecare victorie a Ucrainei există şi o victorie a celor care apără libertatea şi valorile europene

La câteva minute după ce Nykyforov a făcut declarația sa, biroul lui Zelenski a publicat înregistrarea video a discursului de noapte pe care președintele îl ține în fiecare zi.

Zelenski, în vizită la Izium

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a vizitat, miercuri, oraşul Izium, din regiunea de nord-est a Harkovului, la cinci zile după ce forţele ţării au recucerit oraşul după luni întregi de ocupaţie rusă.

Fotografii postate pe pagina de Facebook a unei unităţi ale armatei l-au arătat pe Zelenski la o ceremonie în piaţa principală, unde a fost arborat drapelul ucrainean pe clădirea administrativă a oraşului. De asemenea, la eveniment a fost prezentă Hanna Maliar, ministrul adjunct al Apărării, relatează CNN, potrivit News.ro.

„Înainte, când ne uitam în sus, căutam mereu cerul albastru. Astăzi, când privim în sus, căutăm un singur lucru - steagul Ucrainei", a afirmat Zelenski într-o postare pe canalul de Telegram al preşedinţiei ucrainene.

„Steagul nostru în albastru şi galben este arborat deja în Iziumul eliberat. Şi aşa va fi în fiecare oraş şi sat ucrainean. Ne îndreptăm într-o singură direcţie - înainte şi spre victorie”, a subliniat preşedintele.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult