Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Un campion UFC a intervenit în protestele din SUA. Cum a reacționat la adresa celor care vandalizau

Campionul UFC, Jon Jones, s-a înfuriat pe mai mulți tineri protestatari, pe străzile din Albuquerque, New Mexico, scrie rt.com.

Luptătorul a fost filmat în timp ce merge către tinerii care purtaru măști și le-a cerut să-i dea spray-urile cu care scriau mesaje de protest.

”-Dă-mi, spray-ul! / -Nu am făcut nimic! / -Ți-am spus să mi-l dai!”, este o parte din dialogul surprins în clipul postat de Jones pentru cele 5 milioane de fani de pe Instagram.

”Au dat peste cine nu trebuia”, s-a amuzat unul dintre aceștia. Momentul a avut loc în timpul protestelor de duminică seară.

Vedeta din Ultimate Fighting Championship a scris și un mesaj prin care dezaprobă comportamentul agresiv al celor care au ieșit să protesteze după moartea lui George Floyd.

Citește și
camion multime
VIDEO. Momentul în care o cisternă intră în manifestanţi pe o autostradă la Minneapolis

”C... ăsta mai este despre George Floyd? De ce d… ne distrugeți orașul?!”, a scris Jones.

Acesta a îndemnat locuitorii să își apere orașul și le-a cerut adulților să își convingă membrii familiei să rămână noaptea acasă.

”Ca bărbat tânăr de culoare, și eu sunt frustrat. Dar nu asta e calea, începem să transformăm o situație dificilă într-una și mai rea!”, a fost mesajul lui Jones.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult