Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Jurnalistul australian Jonathan Swan a câștigat un premiu Emmy pentru un interviu viral realizat cu Donald Trump

Jurnalistul australian Jonathan Swan a câștigat un premiu Emmy 2021 pentru interviul remarcabil pe care l-a realizat în august 2020 cu Donald Trump, președintele SUA la acea dată, informează The Guardian.

„Sunt profund onorat că am câștigat acest premiu și sunt recunoscător pentru echipa talentată și generoasă care a contribuit la transformarea interviului într-o bună dovadă de jurnalism”, a declarat Jonathan Swan.

Expresiile faciale ale jurnalistului de la Axios, în timpul interviului cu Donald Trump pe tema pandemiei de coronavirus, nu au trecut neobservate în social media.

Jurnalistul de 36 de ani l-a făcut pe Trump să se încurce în declarații și în hârtii în timp ce îl chestiona despre numărul morților de Covid-19.

Citește și
Mark Zuckerberg, Donald Trump
Donald Trump, despre Mark Zuckerberg: ”Venea la Casa Albă să mă pupe-n fund”

"Ei bine, chiar aici, Statele Unite au cele mai scăzute cifre la numeroase categorii", a spus Trump, care apoi a adăugat: „Suntem mai jos în statistici decât restul lumii”.

Jonathan Swan: „Mai jos decât restul lumii? Oh, transformați moartea într-o proporție de cazuri”.

O altă parte a interviului care a rămas în memoria oamenilor a fost aceea în care Donald Trump a afirmat că ”a făcut mai mult” pentru a îmbunătăți viața oamenilor de culoare din SUA decât regretatul lider pentru drepturile civile John Lewis.

Jurnalistul Ben Smith a scris în The New York Times că a fost „poate cel mai bun interviu din mandatul lui Trump”.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult