Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO Joe Biden a țopăit pentru a arăta că se simte bine după ce a căzut de pe bicicletă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Președintele american a răspuns prin câteva țopăituri scurte la întrebarea cum se simte după ce a căzut sâmbătă de pe bicicletă.  

Președintele Joe Biden a preferat să arate prin fapte că se simte bine după căzătura de pe bicicletă suferită sâmbătă dimineață.

Sâmbătă seara, președintele care va împlini în curând 80 de ani a fost la biserică, iar la ieșire a fost întrebat de cineva din mulțime cum se simte. În locul vorbelor, Biden a zâmbit și a țopăit de câteva ori, spre amuzamentul celor prezenți.

 

 

Șeful de la Casa Albă a căzut de pe bicicletă în Delaware, în timpul unei ieșiri de weekend. S-a ridicat însă rapid și i-a asigurat pe toți că nu a pățit nimic.

Sănătatea lui Biden, monitorizată strict din cauza vârstei înaintate

Sănătatea tuturor preşedinţilor americani este monitorizată îndeaproape, dar cea a lui Joe Biden în special, din cauza vârstei sale avansate.

Citește și
Volodimir Zelenski, Joe Biden
Biden afirmă că Zelenski ”nu a vrut să audă” avertismentele SUA privind invazia Rusiei

În noiembrie 2020, Biden, care fusese ales dar nu era încă învestit preşedinte, şi-a fracturat piciorul când se juca cu unul dintre cei doi ciobăneşti germani ai familiei, Major.

Un an mai târziu, în noiembrie 2001, medicul său a subliniat la prezentarea raportului anual că Biden este „sănătos”, „în putere” şi „apt” să-şi îndeplinească funcţia.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult