Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO&FOTO. 200 de sicrie au ajuns în mare după o alunecare de teren, la un cimitir din Italia

Your browser doesn't support HTML5 video.

Aproximativ 200 de sicrie dintr-un cimitir aflat pe coasta de vest a Italiei au ajuns în mare, în urma unei alunecări de teren. S-au prăbușit și două capele, în interiorul cărora se aflau trupurile neînsuflețite ale unor persoane decedate.

Incidentul a avut loc luni, în stațiunea Camogli, din apropiere de Genova. La scurt timp după ora 15, o mare parte a cimitirului care se află pe coasta stațiunii s-a prăbușit în mare. 200 sicrie au ajuns în apă, în timp ce un grup de muncitori care lucrau în zonă au reușit să scape, potrivit La Stampa.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO. Alunecarea de teren a distrus și două capele ale cimitirului. Trupurile neînsuflețite care se aflau în interior au ajuns, de asemenea, în mare. Prăbușirea ar fi fost cauzată de eroziunea coastei, agravată și de valurile violente apărute după furtunile care au lovit tot mai des Liguria în ultimii ani.

Pompierii încearcă acum să recupereze cât mai repede sicriele din mare, cu ajutorul scafandrilor și să prevină un potențial dezastru ecologic. Tino Revello, consilier municipal pentru lucrări publice din Camogli, a explicat că de câteva zile zona era închisă și se efectuau lucrări de consolidarea coastei stâncoase de sub cimitir. „Zona a fost închisă, pentru că în ultimele zile au fost auzite sunete ciudate”, a spus el.

 

Citește și
Codogno, italia
Orașul de la care a pornit epidemia de Covid-19 în Italia încearcă să revină la o viață normală

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult