Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un ucrainean și-a ucis și tranșat prietena rusoaică pentru a-i salva sufletul. Bărbatul spune că femeia era posedată | VIDEO

Un ucrainean a recunoscut că și-a ucis și tranșat prietena rusoaică într-un centru de terapie spirituală din Amazonia, în timp ce se afla sub efectul unor ciuperci halucinogene. Bărbatul spune că voia să salveze astfel sufletul femeii.  

Un ucrainean de 38 de ani, Ivan Kuzmin, acuzat de asasinarea şi tăierea cadavrului în bucăţi a unei rusoaice de 44 de ani, Liudmila Lazarenko, într-un centru de terapie spirituală, în Amazonia, a fost trimis în detenţie provizorie de către un tribunal din Peru.

O judecătoare de la un tribunal din San Martin (nord-est) a aprobat o cerere prin care parchetul solicita ca suspectul să fie plasat în detenţie provizorie timp de nouă luni, pe timpul anchetei.

Ivan Kuzmin s-a împrietenit cu victima sa, Lidmila Lazarenko, într-un centru de terapie ”pentru corp şi spirit” la Yurimaguas, în Amazonia peruană.

Bărbatul a fost găsit în transă, cu un cuțit în mână, alături de victima tranșată

În cadrul unei audieri, bărbatul a recunoscut luni că şi-a ucis prietena în timp ce se afla sub efectul unor ciuperci halucinogene şi ayahuasca, o băutură tradiţională indigenă care conţine un psihotrop natural puternic.

Citește și
Cele trei semne de necontestat ale posedării demonice, explicate de renumitul exorcist catolic Carlos Martins
Cele trei semne de necontestat ale posedării demonice, explicate de renumitul exorcist catolic Carlos Martins

El a declarat că a acţionat pentru a ”salva sufletul” rusoaicei, pe care o credea posedată de forţe ale răului.

Procuroarea provinciei Amazonia Superioară Llesenia del Mar a declarat presei că suspectul a fost descoperit sâmbătă în transă, cu un cuţit în mână, în camera victimei, al cărei corp era secţionat. Centrul de terapie a fost închis de către autorităţi în cadrul anchetei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult