Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moartea lui Kobe Bryant într-un accident de elicopter, prevestită din 2012

Un tweet care prevestea moartea baschetbalistului Kobe Bryant într-un accident de elicopter, încă din 2012, a devenit viral pe rețelele sociale după decesul starului american, scrie presa internațională.

„Kobe își va găsi sfârșitul într-un elicopter prăbușit”, ar fi scris un fan al său, în noiembrie 2012, pe Twitter, iar mesajul a fost acum scos din nou la iveală.

 

 

Fanii au reacționat și au criticat utilizatorul Twitter care a publicat mesajul, cerându-i să-l șteargă.

Un alt video care a devenit viral pe Twitter îl surprinde pe fostul baschetbalist, în urmă cu o lună, în momentul în care devine martorul unui grav accident de circulație, scrie presa internațională.

 

Citește și
Kobe Bryant
Cum s-a prăbușit elicopterul lui Kobe Bryant. Declarația cutremurătoare a unui martor

 

În imagini, Kobe Bryant poate fi văzut în timp ce liniștește victimele accidentului și ajută la redirecționarea traficului, până la sosirea forțelor de intervenție.

Fostul baschetbalist Kobe Bryant şi fiica lui de 13 ani, Gianna, au încetat din viaţă, duminică, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

Fostul baschetbalist era un împătimit al călătoriilor cu elicopterul, el deplasându-se astfel foarte des, scrie presa internațională.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult