Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tată și fiul său au fost găsiți morți în casă. Bărbatul și-ar fi omorât copilul, iar apoi s-ar fi sinucis

Caz șocant în Scoția. Un tată și fiul său au fost găsiți morți în casă. Anchetatorii cred că bărbatul și-ar fi omorât copilul, iar apoi s-ar fi sinucis. Vecinii spun că au auzit țipete de la ultimul etaj.

Tragedia a avut loc luni seară, în orașul Paisley din Scoția. Autoritățile ar fi fost alertate chiar de mama copilului, șocată de descoperire. La fața locului au intervenit de urgență echipaje de salvare, însă, în ciuda eforturilor medicilor de a salva viața celor doi, aceștia au fot declarați decedați, scrie The Sun.

La caz au fost trimiși și experți criminalistici și detective, pentru a verifica ce s-a întâmplat. Anchetatorii cred că ar fi vorba despre o crimă urmată de sinucidere. Bărbatul și-ar fi omorât copilul, iar apoi s-ar fi sinucis

Vecinii spun că au auzit o femeie țipând „de parcă ar fi suferit”.

„Au fost țipete între un bărbat și o femeie. Femeia părea că suferă. Acest lucru a durat aproximativ 30 de minute înainte să se facă liniște brusc”, a mărturisit un vecin.

Citește și
crima
Un bărbat din Bacău și-a omorât vărul și apoi a mutilat cadavrul. A fost nevoie de un test ADN pentru identificarea victimei

„Este absolut îngrozitor să ne gândim la ce s-a întâmplat acolo”, a spus un alt vecin.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult