Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un solicitant de azil a violat o copilă de 13 ani în Germania. Suspectul, eliberat recent din închisoare

Un solicitant de azil de origine afgană a fost acuzat că a violat o fetiță de 13 ani în Germania, la scurt timp după ce a fost eliberat din închisoare, condamnat pentru tentativă de viol.

Bărbatul în vârstă de 18 ani a fost arestat joia trecută, după ce victima a contactat poliția și le-a povestit că a fost atacată într-o casă din localitatea Esslingen, lângă Stuttgart.

Suspectul a fost eliberat din detenție în luna decembrie a anului trecut sub atenta supraveghere a oamenilor legii, după ce a fost acuzat de tentativă de viol. Acesta a petrecut un an în spatele gratiilor, scrie Daily Mail.

Potrivit declarațiilor victimei, aceasta a vizitat suspectul la domiciliu, după ce au devenit prieteni. Acolo, bărbatul a obligat-o să întrețină relații sexuale împotriva voinței sale.

Tânăra a alertat poliția, după ce l-a întâlnit din nou pe străzile orașului, acolo unde a amenințat-o. El a fost arestat a doua zi, după ce a fost raportat incidentul.

Citește și
Uma Thurman, Quentin Tarantino, Harvey Weinstein
Uma Thurman, acuzații grave către Weinstein și Tarantino. Imaginile date publicităţii

Autoritățile au precizat că bărbatul va putea fi deportat doar dacă instanța îl condamnă la trei sau mai mulți ani de închisoare, măsura aceasta fiind obligatorie.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult