Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un român din Italia și-a dat foc din cauza jocurilor de noroc. Și-a anunțat înainte soția: ”Nu mai suport, e un coșmar”

Un român din Italia și-a dat foc pentru că nu mai suporta dependența de jocurile de noroc, el anunțându-și dinainte soția că avea de gând să-și pună capăt zilelor. Bărbatul a fost găsit carbonizat în mașina sa, în afara unei localități din Astia.

Românul avea 43 de ani și s-a sinucis într-o modalitate îngrozitoare, pentru că nu mai suporta dependența de jocurile de noroc. Nu avea datorii, dar era sufocat de suferința viciului, scrie la Repubblica. Încă o dată și-a pariat tot salariul până pe data de 15 a lunii, cheltuindu-l pe lozuri.

A fost momentul în care bărbatul, zidar de meserie, a decis că nu mai poate. Și-a anunțat soția că se sinucide și a plecat de acasă. ”Nu mai suport, e un coșmar”, i-ar fi spus românul, zidar de meserie, potrivit publicației italiene.    

Soția sa a alertat disperată autoritățile, dar nu și-a mai putut salva bărbatul cu care avea doi copii. Vineri dimineță, pe 14 iulie, localnicii din Agliano Terme au descoperit în extravilanul așezării o mașină care ardea, iar înăuntru un cadavru carbonizat, scrie și Rotalianul.

A postat cu câteva zile înainte să se sinucidă o poză în care zâmbea, alături de soție și copii

Citește și
Shaun Weiss
„De la vedetă de Hollywood la un om al străzii dependent de droguri”. Povestea unui star de cinema care și-a ruinat viața

Televiziunea locală Telecity News 24 a menționat și ea dependența de jocurile de noroc, adăugând și problemele cu alcoolul ale românului.

Românul părea un om fericit. Postase cu doar câteva zile înainte de grozăvie o fotografie în care apare, zâmbind, alături de soția sa și cei doi copii mici ai lor.  

Dependența l-a măcinat însă până într-acolo, încât a decis brusc să se omoare. Rotalianul prezintă pentru toți românii din Italia care se confruntă cu astfel de probleme un telverde la care pot apela pentru ajutor.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult