Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un cuplu a făcut o descoperire sinistră în subsolul casei lor. Povestea sfâșietoare din spatele măștii misterioase

Ați regretat vreodată să aruncați o privire în pod sau în subsolul casei dumneavoastră?

Un cuplu a făcut cu siguranță acest lucru după ce a descoperit ceva destul de tulburător în subsolul noii lor proprietăți, scrie Mirror.co.uk.

Într-o postare pe Reddit, o femeie a împărtășit cum a dat peste o mască cu un aspect înfiorător, postând o fotografie a descoperirii sinistre.

Împărtășind-o în subreddit-ul Weird, ea a scris: „Am găsit o mască de radiație în subsolul nostru”, determinându-i pe alți utilizatori să ghicească de ce era acolo.

„Presupun că acolo își grefează pielea victimelor”, a glumit o persoană.

Între timp, altcineva a întrebat: „Sunteți sigur că nu este o mască de scrimă? Poate una veche din anii 70.”

Discuția a devenit mai tristă când femeia a explicat adevărata istorie a măștii. "A aparținut bărbatului care a locuit aici înaintea noastră", a spus ea. "A avut cancer și a decedat."

Un utilizator Reddit cu cunoștințe despre dispozitive a adăugat informații: "Sunt terapeut în radioterapie, așa că lucrez cu aceste măști zilnic. Este o mască Orfit pentru cap și gât pentru tratamentul cancerului. Se poate vedea chiar că terapeuții au trebuit să taie un cerc din mască pentru că pacientul probabil avea un nodul și masca apăsa pe el".

Alții au oferit apoi mesaje de condoleanțe, unul scriind: "Luați-vă un moment și reflectați asupra pierderii unei vieți pentru o familie, fiți recunoscători pentru șansa pe care o aveți”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult