Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un cimitir Wagner din Rusia, lăsat fără cruci și „ras” de un buldozer. Imaginile fac încojurul lumii | FOTO

Mormintele dintr-un cimitir al mercenarilor Grupului Wagner din Rusia au fost lăsate fără cruci și nivelate până la sol cu buldozerul.

La două trei zile după ce a fost anunțată moartea lui Evgheni Prigojin, lucrurile au luat o întorsătură bizară în Rusia.

Astfel, unul dintre cimitirele construite special pentru mercenarii Wagner care au fost uciși pe frontul din Ucraina a fost distrus. Este vorba despre cimitirul din satul Nikolayevka, regiunea Samara, unde crucile de pe morminte au fost au fost dărâmate cu buldozerul.

Mai mult, locuitorii locali au declarat că toate crucile și coroanele au fost adunate ca niște gunoaie, iar mormintele în sine au fost nivelate până la sol cu ajutorul unui buldozer, relatează site-ul rusesc 63.ru, citat de Ukrainska Pravda.

Citește și
Evgheni Prigojin
Apar noi informații despre al doilea avion care a zburat de la Moscova la Sankt Petersburg. Legătura cu avionul lui Prigojin

Presa locală a notat că zona din cimitir care a fost „rasă” de utilaj va deveni una de teren plat, va fi pavată cu beton, iar pe locul fiecărui mormânt se presupune că va apărea o piramidă neagră.

Cimitirul mercenarilor Wagner a apărut în regiunea Samara în urmă cu câteva luni. Evgheni Prigojin, liderul Grupului Wagner, a dezvelit în aprilie o structură memorială la cimitirul care, judecând după fotografii, nu a fost demolat complet.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult