Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat, care ar avea asupra lui o centură cu explozibil, a luat 11 oameni ostatici

Un bărbat, care ar purta o centură cu explozibil, ar fi luat 11 ostatici într-un oficiu poștal din orașul Harkov, din Ucraina.

UPDATE 21.30: Cinci ostatici, trei femei şi doi copii, au fost eliberaţi de suspect. După ce a purtat negocieri cu Poliţia, bărbatul a eliberat cinci persoane din cele 11 aflate în oficiu în momentul în care a preluat controlul.

UPDATE 17.42: Inițial, bărbatul ar fi încercat să jefuiască oficiul poștal, a scris adjunctul ministrului de Interne ucrainean, Anton Gerashchenko. Oficialul a adăugat că unii dintre cliențu au reușit să anunțe polițiștii care au ajuns la fața locului în câteva minute. "Când a realizat că nu poate scăpa, a anunțat că îi va lua pe toți prezenți ostatici".

Individul susține că are asupra sa un dispozitiv care conține explozibil. Acesta s-a baricadat într-un oficiu poștal din orașul ucrainean Harkov. Potrivit publicațiilor ucrainene, înăuntru s-ar afla mai mulți oameni, relatează Russia Today

Purtătorul de cuvânt al Poliției naționale, Yaroslav Trakola, a declarat: "Potrivit informațiilor preliminarii, un bărbat a anunțat că poartă o centură cu explozibil, fiind pregătit să o folosească". Oficialul a mai adăugat că suspesctul nu a făcut nicio solicitare. 

Citește și
Explozie in New York
Momentul exploziei din New York. Patru persoane au fost rănite. Suspectul, în custodia poliției

Zeci de vehicule ale serviciilor de urgență, printre care mașini de Poliție și ambulanțe, s-au prezentat la fața locului.

Unspreze persoane se pare ca s-ar afla înăuntru și ar fi fost luate ostatici. "Sunt 9 adulți și 2 copii", conform lui Oleg Bekh, șeful Poliției naționale.

 

 

 

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult