Un bărbat, care ar avea asupra lui o centură cu explozibil, a luat 11 oameni ostatici

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50
ucraina politie
iStock

Un bărbat, care ar purta o centură cu explozibil, ar fi luat 11 ostatici într-un oficiu poștal din orașul Harkov, din Ucraina.

UPDATE 21.30: Cinci ostatici, trei femei şi doi copii, au fost eliberaţi de suspect. După ce a purtat negocieri cu Poliţia, bărbatul a eliberat cinci persoane din cele 11 aflate în oficiu în momentul în care a preluat controlul.

UPDATE 17.42: Inițial, bărbatul ar fi încercat să jefuiască oficiul poștal, a scris adjunctul ministrului de Interne ucrainean, Anton Gerashchenko. Oficialul a adăugat că unii dintre cliențu au reușit să anunțe polițiștii care au ajuns la fața locului în câteva minute. "Când a realizat că nu poate scăpa, a anunțat că îi va lua pe toți prezenți ostatici".

Individul susține că are asupra sa un dispozitiv care conține explozibil. Acesta s-a baricadat într-un oficiu poștal din orașul ucrainean Harkov. Potrivit publicațiilor ucrainene, înăuntru s-ar afla mai mulți oameni, relatează Russia Today

Purtătorul de cuvânt al Poliției naționale, Yaroslav Trakola, a declarat: "Potrivit informațiilor preliminarii, un bărbat a anunțat că poartă o centură cu explozibil, fiind pregătit să o folosească". Oficialul a mai adăugat că suspesctul nu a făcut nicio solicitare. 

Zeci de vehicule ale serviciilor de urgență, printre care mașini de Poliție și ambulanțe, s-au prezentat la fața locului.

Unspreze persoane se pare ca s-ar afla înăuntru și ar fi fost luate ostatici. "Sunt 9 adulți și 2 copii", conform lui Oleg Bekh, șeful Poliției naționale.

 

 

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO