Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trump minte în legătură cu originile tatălui său. Ce urmărește prin afirmațiile făcute

Președintele american, Donald Trump, a declarat într-un interviu recent că părinții săi s-au născut în Europa, continent față de care are „un atașament puternic”. Declarația sa este parțial adevărată.

În urma recentei vizite în Marea Britanie, Trump a declarat că ambii săi părinți au rădăcini europene, mama sa fiind originară din Scoția, iar tatăl său din Germania, scrie The Guardian.

„Părinții mei s-au născut în Uniunea Europeană: mama în Scoția, iar tata în Germania. Iubesc aceste două state, că doar sunt tot acolo, nu?”, a spus Trump.

Mama șefului de la Casa Albă Mary MacLeod s-a născut, într-adevăr, în Scoția și a emigrat în Statele Unite între cele două războaie mondiale. Însă tatăl său, Fred Trump, s-a născut în New York City, în Statele Unite ale Americii, nu în Germania.

Bunicul președintelui american este născut în Germania, de unde a plecat la vârsta de 16 ani, în Manhattan, apoi s-a mutat în Washington și Canada.

Citește și
Vladimir Putin și Donald Trump, la Helsinki
Trump se scuză după gafa cu Putin. Spune că ar fi uitat să spună un cuvânt cheie: ”Nu”

O bună perioadă de timp, tatăl lideului de la Casa Albă a susținut că este suedez pentru a câștiga simpatia clineților săi, truc pe care l-a folosit, ani de-a rândul, însuși președintele american.

Prin aceste afrmații legate de legăturile sale cu Europa, Trump încearcă să câștige simpatia europenilor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult