Modifica setarile cookie
Toate categoriile

FOTO-VIDEO. Tragedie în Thailanda. Zeci de copii au murit, după ce autobuzul în care se aflau s-a răsturnat și a luat foc

Un autobuz care transporta zeci de copii de școală primară s-a răsturnat și a luat foc, marți, chiar lângă capitala thailandeză Bangkok.

Șaisprezece copii și trei profesori ar fi scăpat, dar 22 de elevi și trei profesori sunt încă de negăsit, potrivit ministrului transporturilor din această țară.

Oficialii spun că au găsit zece cadavre în autobuz, potrivit BBC.

Imaginile publicate de agențiile de presă arată autobuzul complet distrus de incendiu. Se spune că anchetatorii nu au putut intra în vehicul din cauza căldurii, potrivit presei locale.

Citește și
urgenta general america
Accident grav urmat de incendiu: 11 oameni au murit, în Thailanda. Cum a reușit un student să scape. FOTO

Autobuzul era unul dintre cele trei care transportau copii și profesori care se întorceau dintr-o excursie școlară în provincia nordică Uthai Thani.

Ministrul Transporturilor, Suriyahe Juangroongruangkit, a declarat că autobuzul era alimentat cu gaz natural comprimat. "Este un incident foarte tragic", a declarat Suriyahe reporterilor la fața locului.

"Ministerul trebuie să găsească o măsură... dacă este posibil, pentru ca vehiculele de pasageri ca acesta să fie interzise să folosească acest tip de combustibil, deoarece este extrem de riscant", a adăugat el.

Între timp, prim-ministrul Thailandei a ordonat miniștrilor să viziteze locul faptei.

"Ca mamă, aș dori să-mi exprim cele mai profunde regrete familiilor celor uciși", a declarat Paetongtarn Shinawatra. "Guvernul va fi responsabil pentru toate costurile medicale și despăgubirile pentru cei uciși", a adăugat ea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult