Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Serviciile britanice: Rusia și-a încetinit invazia din cauza eșecurilor logistice și a rezistenței acerbe a Ucrainei

Rusia pare să-și fi încetinit ofensiva în Ucraina din cauza propriilor eșecuri logistice, dar și a rezistenței acerbe a ucrainenilor, susțin serviciile britanice de informații.

Vezi aici ultimele informații despre Războiul din Ucraina | LIVE UPDATE

Informațiile britanice recente par să coroboreze cu un raport al armatei ucrainene conform căruia Rusia și-a „încetinit” ofensiva, scrie The Guardian.

Ministerul britanic al Apărării a declarat că avansul Rusiei asupra Kievului a fost încetinit de eșecuri logistice și de rezistența acerbă a Ucrainei, precizează sursa citată.

Observațiile legate de încetinirea ofensivei militare vin pe fondul negocierilor care au început în Belarus între miniștrii de Externe ai Ucrainei și Rusiei.

Sute de oameni au fost uciși în primele zile de război 

Invadatorii ruși au ucis până acum peste 350 de ucraineni, dintre care 14 copii, rănind alte câteva mii. Numeroase orașe sunt atacate din aer și terestru, în timp ce peste 350.000 de ucraineni s-au refugiat în țările din jur.

Citește și
refugiati
ONU: Peste 360.000 de ucraineni au fugit din calea războiului. Cei din România, mult mai mulți decât spun autoritățile

Pe de altă parte, ucrainenii spun au omorât mii de militari ruși invadatori, cifre care sunt însă imposibil de confirmat la această dată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult