Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scandal într-un avion, în SUA. Un pasager sub influența drogurilor a pipăit o femeie

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost scandal la bordul unui avion care se pregătea pentru o cursă internă în Statele Unite. Un pasager bănuit că se afla sub influența drogurilor a început prin a atinge o femeie, apoi a trecut la insulte.

Exasperaţi că nu mai decolează din cauza lui, pasagerii au încercat să calmeze lucrurile. Cineva a recurs chiar și la mită, doar-doar individul coboară de bunăvoie din aeronavă.

Acesta este momentul în care poliţiştii încearcă să îl coboare cu forţa din avion pe bărbatul în vârstă de 28 de ani. Este finalul scandalului început în clipa în care tânărul a pipăit o pasageră. Admonestat, individul a început să îi adreseze insulte femeii şi prietenului ei. Însoţitorii de zbor au încercat atunci să detensioneze situaţia.

"I-au oferit posibilitatea să-şi schimbe locul, ca să se îndepărteze de ei. "

Citește și
tren de aterizare
Aterizare de urgență pe Otopeni. Pasager: ”Oamenii au început să se roage”

"Dacă îmi cereţi să mă mut, mă mut."

Şi a făcut-o, dar nu a tăcut. Ceea ce a spus a înrăutăţit lucrurile.

"A strigat: "Oamenii ca mine construiau civilizaţii când voi, maimuţelor, eraţi încă în copaci." Iar asta a supărat câţiva alţi pasageri."

Iar personalul a decis să cheme poliţia. Între timp, ceilalţi pasageri începeau să-şi piardă răbdarea şi o femeie a încercat să-l mituiască pentru a coborî singur din avion.

"Încă o dată, nu mă atinge. Ce zici de 50 de dolari? Îţi convine?"

Nici pentru poliţişti nu a fost uşor. Bărbatul a vrut să-i ia arma unuia dintre ei şi a dovedit o forţă ieşită din comun. Oamenii legii şi-au folosit armele cu electroşocuri de zece ori ca să-l poată stăpâni. Cu chiu cu vai, individul a fost coborât din aeronava şi dus în arest.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult