Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Rușii violează femei și copii, dar și bărbați. Cazuri înfiorătoare povestite de un oficial ucrainean

Comisarul parlamentar pentru drepturile omului, Liudmila Denisova, a oferit un interviu în care a povestit câteva dintre cazurile de violență sexuală comise de ruși pe teritoriul Ucrainei.

Vezi aici cele mai recente informații despre Războiul din Ucraina | LIVE UPDATE

Denisova a mărturisit că și psihologii care se ocupă de aceste cazuri au cerut ajutor psihologic din cauza atrocităților pe care le aud, notează Current Time.

Ea a oferit câteva exemple dintre cazurile înregistrate. De la 1 apilie și până pe 14 aprilie au fost înregistrate peste 400 de cazuri de viol în rândul copiilor și adulților.

Liudmila Denisova a povestit că o fată de 14 ani din Bucea a fost violată de cinci ruși, iar acum este însărcinată.

Citește și
Ucrainenii folosesc rachetele rusești pentru a își face grătare
Ucrainenii transformă rachetele rusești în grătare. Ambasada SUA la Kiev: „De unde comandăm și noi?”

Un alt caz extrem de grav este al unui băiețel de 11 ani care a fost violat în fața mamei sale. Femeia a fost legată de un scaun pentru a vedea. Acesta lucru s-a întâmplat tot în Bucea.

“Într-unul dintre satele din regiunea Herson, invadatorii ruși au violat o fată însărcinată, în vârstă de 16 ani și pe bunica ei în vârstă de 78 de ani în același timp, una în fața celeilalte. Fata a pierdut copil”, a povestit oficialul.

Există și bărbați violați. “De exemplu, un bărbat în vârstă de 45 de ani din regiunea Kiev, care nu era supus recrutării, a ieșit după apă și a fost violat într-un mod brutal, bătut și aruncat pe drum. Când a sunat, a spus: ‘Probabil au crezut că sunt mort’”, a povestit Liudmila Denisova.

Ea a mai spus că o mamă i-a permis să povestească despre cazul fiicei sale, o fetiță de 11 ani din Gostomel. “Fiica ei nu vrea să mai trăiască pentru că se consideră vinovată. Ea a ieșit afară deși mama ei i-a interzis. Voia să culeagă flori pentru mama ei ca să-i facă pe plac, pentru că stăteau în subsol de o lună. A fost prinsă de bărbați, a început să o atingă peste tot, apoi a căzut la pământ și i-au spus: ‘Taci’. Și apoi nu-și amintește nimic”, a explicat Danisova.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult