Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Recordul incredibil stabilit de o femeie, la doar un an după ce a învins cancerul la sân

Your browser doesn't support HTML5 video.

O americancă de 37 de ani a devenit primul om din lume care traversează înot Canalul Mânecii, de 4 ori, fără oprire.

Performanţa este cu atât mai extraordinară cu cât americanca Sarah Thomas a înotat 215 kilometri la un an după ce s-a vindecat de cancer la sân. Sarah a avut nevoie de 54 de ore pentru a finaliza cursa, începută duminică şi încheiată marţi dimineaţă.

Sarah Thomas a reuşit să bată recordul existent până acum de trei traversări ale Canalului Mânecii, fără oprire, performanţă reuşită de trei înotători. Sarah a încheiat cele 54 de ore de înot la Dover, în Marea Britanie, iar la sosire a fost întâmpinată cu şampanie, dar şi cu ciocolată. Pentru a rezista în apa rece, americanca a folosit o cremă specială de corp.

Femeie: „Sarah, cred că eşti extaziată” Sarah Thomas: „Mă simt un pic rău” Femeie: „Ţi-e rău, nu sunt surprinsă, dar e bine că mănânci” Sarah Thomas: „A trecut ceva timp de când nu am mâncat ceva” Femeie: „Îmi dau seama. Să stai liniştită şi să te încălzeşti. Eşti formidabilă, felicitări!”

Pe toată perioada cursei de peste 200 de kilometri, Sarah a fost însoţită şi încurajată de membri ai familiei sale şi de prieteni, aflaţi pe un vas.

Citește și
O femeie din India a devenit mamă de gemeni la 74 de ani
Cea mai bătrână mamă din lume, la terapie intensivă la fel ca soțul ei. Ce a pățit bărbatul

Femeie: „Ce te-a motivat?” Sarah Thomas: „Ei” Femeie: „Susţinătorii tăi de pe vas? Minunat”. Sarah Thomas: „Acum mai bine de 24 de ore, când ne-am întors, m-am gândit să renunţ. Începusem să vărs. Îmi era rău. Iar tu ai spus: 'Poţi să o faci.' Iar soţul meu a zis: 'mergi înainte” Femeie: „Totul depinde de înotător şi de echipă, nu-i aşa?” Sarah Thomas: „Echipa, în totalitate” Femeie: „Bravo, felicitări, încă o dată!”

Imediat după ce a terminat cursa, ea a dedicat acest succes tuturor femeilor care au învins în lupta cu cancerul la sân.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult