Cea mai bătrână mamă din lume, la terapie intensivă la fel ca soțul ei. Ce a pățit bărbatul

Ultima actualizare: 15-09-2019 12:24
O femeie din India a devenit mamă de gemeni la 74 de ani
Profimedia

O femeie din India a devenit cea mai în vârstă femeie care a născut. Ea a adus pe lume gemeni la vârsta de 74 de ani. Soțul ei a ajuns și el în spital. Bărbatul a suferit un infarct și e acum sub supravegherea atentă a medicilor.

Informațiile inițiale indicau că femeia, Erramatti Mangayamma, a suferit un accident vascular cerebral la scurt timp după ce a intrat în travaliu, dar, de fapt, partenerul ei, Sitarama Raja Rao, în vârstă de 82 de ani, a făcut infarct, notează Daily Mail.

Erramatti și Sitarama sunt căsătoriți de 57 de ani și până acum nu au avut copii. Aflată la menopauză de 30 de ani, femeia a reușit să rămână însărcinată cu ajutorul fertilizării in vitro.

Erramatti a fost internată în spital încă din luna ianuarie, starea ei de sănătate fiind atent monitorizată de cardiologi, ginecologi și un nutritionist. Luna aceasta, ea a dus pe lume gemeni.

„Totul e în mâinile Domnului. Ce se va întâmpla se va întâmpla”, a mai spus el. Bărbatul a mai susținut că el și soția lui sunt acum „cel mai fericit cuplu de pe pământ”.

O zi mai târziu, lui i s-a făcut rău, s-a prăbușit și fost transportat la spital, notează The Times.

La rândul ei, femeia este la terapie intensivă, dată fiind situația specială în care se găsește.

Pentru moment nu se cunoaște evoluția stării de sănătate a celor doi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO